Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η "Γιάφκα" των καναλαρχών μέσα από τα non paper


Από τη Νούλα Χρυσοχοΐδου

Και ενώ δίνεται μάχη στρατηγικής, συμμαχίας και σημασίας, στην Ρωσία εκπρόσωποι των καναλαρχών κινούνται μεθοδικά με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Κυβέρνησης. Τα γνωστά θαλασσοδάνεια και οι οφειλές για την χρήση των συχνοτήτων από το 2010-2014 βγαίνουν τελικά στο φως. 
Η συνάντηση ήταν πριν από λίγες μέρες σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας, οι εκπρόσωποι των καναλαρχών και των βαρόνων των ΜΜΕ, συνολικά έξι άτομα, εκ των οποίων οι τέσσερις πασίγνωστοι δημοσιογράφοι, δύο πολιτικά πρόσωπα (ο ένας της ΝΔ και ο ένας του ΠΑΣΟΚ), νυν βουλευτές και πρώην υπουργοί.....
Αγαπημένα πρόσωπα των πάνελ, με ιδιαίτερες δημόσιες σχέσεις, παλιοί "τηλεοπτικοί αστέρες" ακόμα και μέχρι σήμερα τιμώμενα πρόσωπα.... Και με θέμα συζήτησης(;) ο συντονισμός του νέου "γραφείου" καθώς οι τέσσερις δημοσιογράφοι θα περάσουν την γραμμή των καναλαρχών - αφεντικών - βαρόνων για κατά μέτωπο επίθεση της λίγο μηνών Κυβέρνησης -Συγκυβέρνησης. Φυσικά για τις ξεχασμένες οφειλές ετών που τους χαρίστηκαν από προηγούμενες κυβερνήσεις ούτε λόγος....αλλά και για τις ανύπαρκτες άδειες των καναλιών που ελπίζουμε να μην ξεχαστούν σε συρτάρια γραφείων των νέων Υπουργών και Βουλευτών!!
Και ιδού το non paper των χρεών τους...έτσι για να μην ξεχνιόμαστε μέρες που είναι..!!


Νούλα Χρυσοχοϊδου
Οικονομολόγος-Αρθρογράφος
bankauthors.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ψευτο Greek σελέμπριτι του πολιτικού συστήματος

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοΐδου


Ο παρά φύση βιασμός της ελληνικής κοινωνίας είναι πλέον δεδομένος είτε πριν από την εμφάνιση της χρηματοπιστωτικής κρίσης είτε και κατά την διάρκεια αυτής. Οι μεταμορφώσεις του γνωστού για όλους μας δημοκρατικού πολιτεύματος έχουν κάνει τον Έλληνα πολίτη να πιστεύει οτι επιλέγει ο ίδιος τα πολιτικά πρόσωπα που θέλει για να τον αντιπροσωπεύσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Απλά δεν έχουμε καταλάβει, ότι διανύουμε τα χρόνια που τον πολιτικό τον καλύπτει ο μανδύας του ψευτο γκρικ σελεμπριτι! Με όλη την έξαρση της υποκρισίας και τα δηθεν που τολμούν να εκφράζουν στα ΜΜΕ και κοινωνικής δικτύωσης, με ακραία παραδείγματα δηλώσεων οι Πολάκηδες και Γιακουμάτοι, για την κατάσταση των Ελλήνων πολιτών, υποδύοντας τους αρρενωπούς οικογενειάρχες στους ψευτοπολιτικούς υψηλούς κύκλους των Αθηνών.

"Mαύρα κοράκια με νύχια γαμψά"

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοϊδου'Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά πέσανε πάνω στην εργατιά. Άγρια κράζουν για αίμα διψούν, τον Δημητρόφ στην κρεμάλα να δουν.''
Και εκεί που η Ελληνική Οικονομία ανέβαζε τις μετοχές τις στην παγκόσμια αγορά, οι οίκοι πιστοληπτικής αξιολόγησης έδειχναν τα νύχια τους στις ελληνικές τράπεζες…. Είναι τελικά αυτοί που κινούν ένα νέο οικονομικό οργανωμένο έγκλημα με ξύλινες ψυχές έναντι των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων;; Παραδομένες σε έναν κόσμο υλιστικό και ουτοπικό, αφήνονται στα χέρια των ξένων δυνάμεων λες κι αυτές είναι εγγενή φυτά, αδύναμες να αμφισβητήσουν και να απαιτήσουν την επάνοδο τους στην παγκόσμια αγορά.

Χώρα με βλέμμα μαρμαρωμένου βασιλιά αιώνια χαμένη στη δίνη της απληστίας

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοΐδου
 Και φαίνεται να στέκει εκεί μαρμαρωμένη, αιώνια βυθισμένη στο σκότος των άπληστων πολιτικών της, ενώ αυτές τις ημέρες δίνουν και παίρνουν οι κόντρες στο ελληνικό κοινοβούλιο. Για ποια ανύπαρκτη κυβέρνηση αλλά πιο διφορούμενη αντιπολίτευση γίνεται λόγος(;). Ίσως από τα πιο δύσκολα χρόνια που εμφανίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας μας, οι βουλευτές ντύνονται ηθοποιοί, τα σκηνικά άλλοτε μουντά άλλοτε μαύρα και ραγισμένα, και τα ρούχα των ηθοποιών μέσα στην χλιδή και στο στρας λαμπυρίζουν και προκαλούν την άλλοτε "αποκοιμισμένη" κοινωνία μας.