Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Δ΄ Ράιχ της Ευρώπης


Από τη Νούλα Χρυσοχοΐδου
Αγαπητέ λαέ,
Εσύ, εσύ που σήκωσες το ανάστημα σου, εσύ που εξύψωσες το λάβαρο της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης, εσύ που αντιμετώπισες θεούς και δαίμονες, εσύ που δεν φοβήθηκες ποτέ, εσύ που αποκρυπτογράφησες, ερεύνησες, μελέτησες πολιτισμούς....
Έδωσες τα φώτα σου, διέδωσες την ιστορία σου, διεκδίκησες.... επινόησες....

Μην επιτρέπεις να σε ποδοπατήσουν, μην επιτρέπεις να σου κλείσουν το στόμα, μην επιτρέψεις να γίνεις το πειραματόζωο της Ευρώπης, δεν ήσουν ποτέ, δεν είσαι.... είσαι ήρωας, ήσουν πάντα, το έχεις στο αίμα σου, στο DNA σου, το έδειξαν οι αγώνες τόσων χρόνων,  πολέμησε!!!! 
Είναι αυτοί που σε πρόδωσαν απέναντι σου, μη σκύβεις το κεφάλι, δεν γεννήθηκες γι΄αυτό, η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα!!! Πάρε τη σκυτάλη, ήρθε η ώρα να πάρει ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στην πλάτη του! Δώσε το στίγμα σου, τράνταξε τη γή, στείλε το μήνυμα σου ενάντια στην λιτότητα και τα μνημόνια που σου επιβάλλουν. Είναι το Δ΄Ράιχ!!! Μην φοβάσαι θα έχει την τύχη του Γ΄Ράιχ.
 "Βάζουμε τους ανθρώπους αυτής της χώρας πάνω απ’ όλα. Στο Eurogroup θα βρίσκεται η Ελλάδα. Τα 10 εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες που υπέφεραν άδικα τόσο χρόνια. Οι 1,5 εκατομμύριο άνεργοι. Οι 2,5 εκατομμύρια φτωχοί. Οι 300.000 νέοι και νέες που έφυγαν μετανάστες στο εξωτερικό. Αυτοί θα είναι στο Eurogroup".*
Πρόσεχε: “Πρώτα σε αγνοούν, μετά γελάνε μαζί σου, ύστερα σε πολεμούν, έπειτα νικάς.” -Σύνοδος του Eurogroup: 11 Φεβρουαρίου 2015, και ώρα 6:00μμ.

  "Επολεμήσατε άοπλοι εναντίον πανόπλων και ενικήσατε. Μικροί εναντίον μεγάλων και επικρατήσατε. Δεν ήτο δυνατόν να γίνει άλλως, διότι είσθε Έλληνες".

* Αλέξης Τσίπρας, Πρωθυπουργός της Ελλάδας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ψευτο Greek σελέμπριτι του πολιτικού συστήματος

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοΐδου


Ο παρά φύση βιασμός της ελληνικής κοινωνίας είναι πλέον δεδομένος είτε πριν από την εμφάνιση της χρηματοπιστωτικής κρίσης είτε και κατά την διάρκεια αυτής. Οι μεταμορφώσεις του γνωστού για όλους μας δημοκρατικού πολιτεύματος έχουν κάνει τον Έλληνα πολίτη να πιστεύει οτι επιλέγει ο ίδιος τα πολιτικά πρόσωπα που θέλει για να τον αντιπροσωπεύσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Απλά δεν έχουμε καταλάβει, ότι διανύουμε τα χρόνια που τον πολιτικό τον καλύπτει ο μανδύας του ψευτο γκρικ σελεμπριτι! Με όλη την έξαρση της υποκρισίας και τα δηθεν που τολμούν να εκφράζουν στα ΜΜΕ και κοινωνικής δικτύωσης, με ακραία παραδείγματα δηλώσεων οι Πολάκηδες και Γιακουμάτοι, για την κατάσταση των Ελλήνων πολιτών, υποδύοντας τους αρρενωπούς οικογενειάρχες στους ψευτοπολιτικούς υψηλούς κύκλους των Αθηνών.

"Mαύρα κοράκια με νύχια γαμψά"

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοϊδου'Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά πέσανε πάνω στην εργατιά. Άγρια κράζουν για αίμα διψούν, τον Δημητρόφ στην κρεμάλα να δουν.''
Και εκεί που η Ελληνική Οικονομία ανέβαζε τις μετοχές τις στην παγκόσμια αγορά, οι οίκοι πιστοληπτικής αξιολόγησης έδειχναν τα νύχια τους στις ελληνικές τράπεζες…. Είναι τελικά αυτοί που κινούν ένα νέο οικονομικό οργανωμένο έγκλημα με ξύλινες ψυχές έναντι των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων;; Παραδομένες σε έναν κόσμο υλιστικό και ουτοπικό, αφήνονται στα χέρια των ξένων δυνάμεων λες κι αυτές είναι εγγενή φυτά, αδύναμες να αμφισβητήσουν και να απαιτήσουν την επάνοδο τους στην παγκόσμια αγορά.

Χώρα με βλέμμα μαρμαρωμένου βασιλιά αιώνια χαμένη στη δίνη της απληστίας

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοΐδου
 Και φαίνεται να στέκει εκεί μαρμαρωμένη, αιώνια βυθισμένη στο σκότος των άπληστων πολιτικών της, ενώ αυτές τις ημέρες δίνουν και παίρνουν οι κόντρες στο ελληνικό κοινοβούλιο. Για ποια ανύπαρκτη κυβέρνηση αλλά πιο διφορούμενη αντιπολίτευση γίνεται λόγος(;). Ίσως από τα πιο δύσκολα χρόνια που εμφανίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας μας, οι βουλευτές ντύνονται ηθοποιοί, τα σκηνικά άλλοτε μουντά άλλοτε μαύρα και ραγισμένα, και τα ρούχα των ηθοποιών μέσα στην χλιδή και στο στρας λαμπυρίζουν και προκαλούν την άλλοτε "αποκοιμισμένη" κοινωνία μας.