Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Το Δ΄ Ράιχ της Ευρώπης


Από τη Νούλα Χρυσοχοΐδου
Αγαπητέ λαέ,
Εσύ, εσύ που σήκωσες το ανάστημα σου, εσύ που εξύψωσες το λάβαρο της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης, εσύ που αντιμετώπισες θεούς και δαίμονες, εσύ που δεν φοβήθηκες ποτέ, εσύ που αποκρυπτογράφησες, ερεύνησες, μελέτησες πολιτισμούς....
Έδωσες τα φώτα σου, διέδωσες την ιστορία σου, διεκδίκησες.... επινόησες....

Μην επιτρέπεις να σε ποδοπατήσουν, μην επιτρέπεις να σου κλείσουν το στόμα, μην επιτρέψεις να γίνεις το πειραματόζωο της Ευρώπης, δεν ήσουν ποτέ, δεν είσαι.... είσαι ήρωας, ήσουν πάντα, το έχεις στο αίμα σου, στο DNA σου, το έδειξαν οι αγώνες τόσων χρόνων,  πολέμησε!!!! 
Είναι αυτοί που σε πρόδωσαν απέναντι σου, μη σκύβεις το κεφάλι, δεν γεννήθηκες γι΄αυτό, η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα!!! Πάρε τη σκυτάλη, ήρθε η ώρα να πάρει ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στην πλάτη του! Δώσε το στίγμα σου, τράνταξε τη γή, στείλε το μήνυμα σου ενάντια στην λιτότητα και τα μνημόνια που σου επιβάλλουν. Είναι το Δ΄Ράιχ!!! Μην φοβάσαι θα έχει την τύχη του Γ΄Ράιχ.
 "Βάζουμε τους ανθρώπους αυτής της χώρας πάνω απ’ όλα. Στο Eurogroup θα βρίσκεται η Ελλάδα. Τα 10 εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες που υπέφεραν άδικα τόσο χρόνια. Οι 1,5 εκατομμύριο άνεργοι. Οι 2,5 εκατομμύρια φτωχοί. Οι 300.000 νέοι και νέες που έφυγαν μετανάστες στο εξωτερικό. Αυτοί θα είναι στο Eurogroup".*
Πρόσεχε: “Πρώτα σε αγνοούν, μετά γελάνε μαζί σου, ύστερα σε πολεμούν, έπειτα νικάς.” -Σύνοδος του Eurogroup: 11 Φεβρουαρίου 2015, και ώρα 6:00μμ.

  "Επολεμήσατε άοπλοι εναντίον πανόπλων και ενικήσατε. Μικροί εναντίον μεγάλων και επικρατήσατε. Δεν ήτο δυνατόν να γίνει άλλως, διότι είσθε Έλληνες".

* Αλέξης Τσίπρας, Πρωθυπουργός της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου