Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων"Από τη Νούλα Χρυσοχοϊδου

....Και είναι η αρχαία ιστορία αυτή που μας δίδαξε και συνεχίζει να μας διδάσκει....Σαν άλλος Σαμψών, ο Τσίπρας που πρίν από 3.500 χρόνια γκρέμιζε τις κολόνες του ναού όπου τον είχαν δεμένο οι εχθροί του, με μόνο μια μικρή παραλλαγή......επιδιώκει να βάλει σε τρίτους "φιτίλια" και να προδώσει τα μυστικά τους, έτσι εμφανίζεται στα Ευρωπαϊκά (;), στα Διεθνή (;) αλλά και στα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες.
Η Σκύλα και η Χάρυβδη, η Έχιδνα,  οι Όρνιθες, η Σφίγγα και οι Στυμφαλίδες και όλα τα αρχαία αυτά μυθικά πλάσματα εμφανίστηκαν στην σύγχρονη Ελλάδα.
Και η  προπαγάνδα τρόμου από τα ''σύγχρονα όντα'' ξεκίνησε πρίν απο λίγες μέρες με την ανακοίνωση των εκλογών στην δεδομένη στιγμή που η Ελλάδα χρωστάει 320 δις ευρώ-μόνο το δημόσιο χρέος(;)...!!! Οι καυγάδες φουντώνουν στην Γερμανία, ο Γιωργάκης ανακοίνωσε το νέο κίνημα, ο Τσίπρας είναι ο δοσίλογος, ο Σαμαράς γυρνάει απο πόλη σε πόλη ψάχνοντας υποστηρικτές και το καλύτερο στο τέλος: Η νέα βαφή της Cristal Color έχει αλλάξει την εποχή του ξανθού με την σύλληψη του Ξηρού να έχει γίνει το θέμα των ημερών!!
Επί της ουσίας δεν τοποθετήθηκε κανείς. Όλοι κοιτούν να καρπωθούν την δόξα!Της κυβέρνησης που έσωσε την ελληνική οικονομία(;) Της σύλληψης του κακού τρομοκράτη που θα χτυπούσε αθώους πολίτες(;) Τη νέα σοσιαλιστική δημοκρατική Ελλάδα, που ανοίγει νέο παράθυρο στην ιστορία της(;)

Μα επιτέλους Κυρίες και Κύριοι, κινδυνολογείτε, σπέρνετε τον πανικό, δεν αφήνετε να αναπνεύσουν οι πολίτες σας ελεύθερα, επιθυμείτε να φυλακίσετε το μυαλό του απλού ανθρώπου σε μια αυστηρή μεν αλλά μοντέρνα φυλακή δε, παρέχοντας όλα τα "κομφόρ". Δεν ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες απο κανέναν, είτε πολιτικό, είτε δημόσιου χαρακτήρα πρόσωπο να ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα της εποχής, των πολιτών, της χώρας! Θα αυξηθεί τελικά το Φ.Π.Α; Θα χρεοκοπήσει και επίσημα η χώρα; Θα ενισχυθεί η μέση ελληνική οικογένεια; Θα αλλάξει ο φορολογικός νόμος για τους ελεύθερους επαγγελματίες;
Και η απάντηση όχι μονολεκτική σας παρακαλούμε, τοποθετηθείτε επι της ουσίας κυρίες και κύριοι υπεύθυνοι του δημοσίου συμφέροντος: Πώς θα γίνουν όλα αυτά(;)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ψευτο Greek σελέμπριτι του πολιτικού συστήματος

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοΐδου


Ο παρά φύση βιασμός της ελληνικής κοινωνίας είναι πλέον δεδομένος είτε πριν από την εμφάνιση της χρηματοπιστωτικής κρίσης είτε και κατά την διάρκεια αυτής. Οι μεταμορφώσεις του γνωστού για όλους μας δημοκρατικού πολιτεύματος έχουν κάνει τον Έλληνα πολίτη να πιστεύει οτι επιλέγει ο ίδιος τα πολιτικά πρόσωπα που θέλει για να τον αντιπροσωπεύσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Απλά δεν έχουμε καταλάβει, ότι διανύουμε τα χρόνια που τον πολιτικό τον καλύπτει ο μανδύας του ψευτο γκρικ σελεμπριτι! Με όλη την έξαρση της υποκρισίας και τα δηθεν που τολμούν να εκφράζουν στα ΜΜΕ και κοινωνικής δικτύωσης, με ακραία παραδείγματα δηλώσεων οι Πολάκηδες και Γιακουμάτοι, για την κατάσταση των Ελλήνων πολιτών, υποδύοντας τους αρρενωπούς οικογενειάρχες στους ψευτοπολιτικούς υψηλούς κύκλους των Αθηνών.

"Mαύρα κοράκια με νύχια γαμψά"

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοϊδου'Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά πέσανε πάνω στην εργατιά. Άγρια κράζουν για αίμα διψούν, τον Δημητρόφ στην κρεμάλα να δουν.''
Και εκεί που η Ελληνική Οικονομία ανέβαζε τις μετοχές τις στην παγκόσμια αγορά, οι οίκοι πιστοληπτικής αξιολόγησης έδειχναν τα νύχια τους στις ελληνικές τράπεζες…. Είναι τελικά αυτοί που κινούν ένα νέο οικονομικό οργανωμένο έγκλημα με ξύλινες ψυχές έναντι των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων;; Παραδομένες σε έναν κόσμο υλιστικό και ουτοπικό, αφήνονται στα χέρια των ξένων δυνάμεων λες κι αυτές είναι εγγενή φυτά, αδύναμες να αμφισβητήσουν και να απαιτήσουν την επάνοδο τους στην παγκόσμια αγορά.

Χώρα με βλέμμα μαρμαρωμένου βασιλιά αιώνια χαμένη στη δίνη της απληστίας

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοΐδου
 Και φαίνεται να στέκει εκεί μαρμαρωμένη, αιώνια βυθισμένη στο σκότος των άπληστων πολιτικών της, ενώ αυτές τις ημέρες δίνουν και παίρνουν οι κόντρες στο ελληνικό κοινοβούλιο. Για ποια ανύπαρκτη κυβέρνηση αλλά πιο διφορούμενη αντιπολίτευση γίνεται λόγος(;). Ίσως από τα πιο δύσκολα χρόνια που εμφανίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας μας, οι βουλευτές ντύνονται ηθοποιοί, τα σκηνικά άλλοτε μουντά άλλοτε μαύρα και ραγισμένα, και τα ρούχα των ηθοποιών μέσα στην χλιδή και στο στρας λαμπυρίζουν και προκαλούν την άλλοτε "αποκοιμισμένη" κοινωνία μας.