Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ε-ξαρτημένοι και ΑΝ-εξάρτητοι


Και μετά από τη νίκη-ήττα με τον χρόνο, η νέα Κυβέρνηση του νεότερου Πρωθυπουργού της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα έβγαλε τα μπλοκάκια και τα μολύβια και άρχισαν οι ΑΝ-εξάρτητοι να γίνονται Ε-ξαρτημένοι!!!

Τα χαρτιά γέμισαν μελάνι, έγραψαν, έσβησαν και τα Υπουργεία και Υφυπουργεία άλλαξαν χέρια τελικά.... Άνεμος αλλαγής μύρισε, τα σήκωσε στον αέρα και δίνονται στην δημοσιότητα σε γνωστούς και άγνωστους δημοσιογράφους που μέχρι χθες χάιδευαν τα αυτιά της απερχόμενης Κυβέρνησης ενώ σήμερα άλλαξαν ρότα. Μα πώς η ιστορία ξεχνιέται από την μια στιγμή στην άλλη!!!

Μαζί με τον άνεμο ακούσαμε κι εμείς το όνομα του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Γιάννη Πανούση για το υπουργείο Δημόσιας Τάξης ενώ χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου αναμένεται να αναλάβει ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Στο υπουργείο Πολιτισμού φαίνεται να αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Ξυδάκης, το υπουργείο Εσωτερικών η κ. Κωνσταντοπούλου και το υπουργείο Ναυτιλίας ο κ. Δρίτσας. Το υπερ-υπουργείο Ανάπτυξης μάλλον αναλαμβάνει ο "αγαπητός" στα ΜΜΕ κ. Σταθάκης, ενώ  αναμένεται να ενταχθεί και ο κ.  Λαφαζάνης. Ο κ. Δραγασάκης, νέος πλέον αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, θα έχει υπό την επίβλεψη του το οικονομικό επιτελείο, με υπουργοί Οικονομικών οι κ. Γ. Βαρουφάκης και Ε.Τσακαλώτος. Το νέο κυβερνητικό σχήμα άρχισε να παίρνει τη θέση του με τους πιο στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού.


Τελικά το "τρενάκι" ξεκίνησε το ταξίδι του... Ας ευχηθούμε όλοι να έχει ομαλό ταξίδι για το καλό των πολιτών και της χώρας. "Το νου σας στους πεζούς και τα διερχόμενα αυτοκίνητα Κυρίες και Κύριοι μηχανοδηγοί".....Καλό ταξίδι Ελλάδα!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ψευτο Greek σελέμπριτι του πολιτικού συστήματος

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοΐδου


Ο παρά φύση βιασμός της ελληνικής κοινωνίας είναι πλέον δεδομένος είτε πριν από την εμφάνιση της χρηματοπιστωτικής κρίσης είτε και κατά την διάρκεια αυτής. Οι μεταμορφώσεις του γνωστού για όλους μας δημοκρατικού πολιτεύματος έχουν κάνει τον Έλληνα πολίτη να πιστεύει οτι επιλέγει ο ίδιος τα πολιτικά πρόσωπα που θέλει για να τον αντιπροσωπεύσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Απλά δεν έχουμε καταλάβει, ότι διανύουμε τα χρόνια που τον πολιτικό τον καλύπτει ο μανδύας του ψευτο γκρικ σελεμπριτι! Με όλη την έξαρση της υποκρισίας και τα δηθεν που τολμούν να εκφράζουν στα ΜΜΕ και κοινωνικής δικτύωσης, με ακραία παραδείγματα δηλώσεων οι Πολάκηδες και Γιακουμάτοι, για την κατάσταση των Ελλήνων πολιτών, υποδύοντας τους αρρενωπούς οικογενειάρχες στους ψευτοπολιτικούς υψηλούς κύκλους των Αθηνών.

"Mαύρα κοράκια με νύχια γαμψά"

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοϊδου'Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά πέσανε πάνω στην εργατιά. Άγρια κράζουν για αίμα διψούν, τον Δημητρόφ στην κρεμάλα να δουν.''
Και εκεί που η Ελληνική Οικονομία ανέβαζε τις μετοχές τις στην παγκόσμια αγορά, οι οίκοι πιστοληπτικής αξιολόγησης έδειχναν τα νύχια τους στις ελληνικές τράπεζες…. Είναι τελικά αυτοί που κινούν ένα νέο οικονομικό οργανωμένο έγκλημα με ξύλινες ψυχές έναντι των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων;; Παραδομένες σε έναν κόσμο υλιστικό και ουτοπικό, αφήνονται στα χέρια των ξένων δυνάμεων λες κι αυτές είναι εγγενή φυτά, αδύναμες να αμφισβητήσουν και να απαιτήσουν την επάνοδο τους στην παγκόσμια αγορά.

Χώρα με βλέμμα μαρμαρωμένου βασιλιά αιώνια χαμένη στη δίνη της απληστίας

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοΐδου
 Και φαίνεται να στέκει εκεί μαρμαρωμένη, αιώνια βυθισμένη στο σκότος των άπληστων πολιτικών της, ενώ αυτές τις ημέρες δίνουν και παίρνουν οι κόντρες στο ελληνικό κοινοβούλιο. Για ποια ανύπαρκτη κυβέρνηση αλλά πιο διφορούμενη αντιπολίτευση γίνεται λόγος(;). Ίσως από τα πιο δύσκολα χρόνια που εμφανίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας μας, οι βουλευτές ντύνονται ηθοποιοί, τα σκηνικά άλλοτε μουντά άλλοτε μαύρα και ραγισμένα, και τα ρούχα των ηθοποιών μέσα στην χλιδή και στο στρας λαμπυρίζουν και προκαλούν την άλλοτε "αποκοιμισμένη" κοινωνία μας.