Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Ρώσικο ζεϊμπέκικο με την υπογραφή της Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ"

Άλλη μια ακόμη ηγετική προσωπικότητα, που αποδεικνύει περίτρανα ότι ούτε γονατίζει ούτε σκύβει το κεφάλι. Θεωρείτε ένας ακόμη Τσε Γκεβάρα της Αργεντινής, μόνο που αυτή την φορά είναι γένος θηλυκού...Η μαχητική πρόεδρος με επιστολή της ενημέρωσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ για την κατάργηση του δολαρίου  στις μεταξύ τους συναλλαγές με τον Κινέζο ομόλογό της.

 Ο Πρόεδρος Σι Τζίνπινγκ έδωσε το ΑΑΑ+ στην ομόλογο του Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ σφραγίζοντας την συμφωνία του αιώνα με χρηματοδότηση ύψους 2,1 δισ. δολαρίων, χορήγηση πιστώσεων ύψους 4,7 δισ.δολαρίων.
Συμφώνησαν επίσης στην υπογραφή συμφωνίας swap τριετούς διάρκειας μεταξύ των δύο κεντρικών τραπεζών, ύψους 11 δισ. δολαρίων συνολική χρηματοδότηση, η οποία θα επιτρέπει στην Αργεντινή να χρηματοδοτεί, σε κινεζικό νόμισμα, τις εισαγωγές της από την Κίνα. Η  "παραγγελιά" δόθηκε και το  ζεϊμπέκικο χορεύει ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρωσίας λένε διάφοροι οικονομικοί κύκλοι.


Τα πιόνια κινήθηκαν στην σκακιέρα.... και η Ρωσία εκπέμπει πλέον απο το έδαφος της Αργεντινής. Μια σειρά απο στρατηγικές συμφωνίες έχουν αρχίσει απο το καλοκαίρι και φαίνεται οτι συνεχίζουν ακόμη..Ανοίγουν νέες ευκαιρίες και δημιουργούνται νέοι δεσμοί, όχι όμως μόνο. Ενώ ο Ρώσος πρόεδρος έχει θεσπίσει το ερχόμενο έτος ως Έτος Πολιτισμού μεταξύ της Ρωσίας και της Αργεντινής οι κινήσεις της προέδρου Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ προωθούν μια στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ των δύο χωρών ή των τριών(;)
Την πρόσκληση αποδέχθηκε με έκπληξη και ικανοποίηση η Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ, επαινώντας την πρωτοβουλία της ρώσικης πλευράς.  Ωστόσο, η δήλωση της προέδρου προ ημερών αιφνιδίασε τους παγκόσμιους οικονομικούς κύκλους.  Τελικά σχεδιάζεται η "δολοφονία" της (;), προφανώς η οικονομική δολοφονία διερωτόμαστε εμείς...αλλά και πάλι τις τελευταίες ημέρες είχαμε νέες εξελίξεις.
Άραγε οι τρείς χώρες έχουν ήδη αποφασίσει την "μοίρα" των ΗΠΑ ..αυτό που περιμένουμε φυσικά είναι οι αντιδράσεις των μουδιασμένων αγορών που κι αυτές με τη σειρά τους περιμένουν σαν πεινασμένες ύαινες να κατασπαράξουν τα πάντα στο πέρασμα τους.
Μια χώρα μεγάλη αμάρτησε, ο "Θεός" αποφασίζει να καταστρέψει τον λαό αυτό.
"Αμερική καταστραφήσεται"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ψευτο Greek σελέμπριτι του πολιτικού συστήματος

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοΐδου


Ο παρά φύση βιασμός της ελληνικής κοινωνίας είναι πλέον δεδομένος είτε πριν από την εμφάνιση της χρηματοπιστωτικής κρίσης είτε και κατά την διάρκεια αυτής. Οι μεταμορφώσεις του γνωστού για όλους μας δημοκρατικού πολιτεύματος έχουν κάνει τον Έλληνα πολίτη να πιστεύει οτι επιλέγει ο ίδιος τα πολιτικά πρόσωπα που θέλει για να τον αντιπροσωπεύσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Απλά δεν έχουμε καταλάβει, ότι διανύουμε τα χρόνια που τον πολιτικό τον καλύπτει ο μανδύας του ψευτο γκρικ σελεμπριτι! Με όλη την έξαρση της υποκρισίας και τα δηθεν που τολμούν να εκφράζουν στα ΜΜΕ και κοινωνικής δικτύωσης, με ακραία παραδείγματα δηλώσεων οι Πολάκηδες και Γιακουμάτοι, για την κατάσταση των Ελλήνων πολιτών, υποδύοντας τους αρρενωπούς οικογενειάρχες στους ψευτοπολιτικούς υψηλούς κύκλους των Αθηνών.

"Mαύρα κοράκια με νύχια γαμψά"

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοϊδου'Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά πέσανε πάνω στην εργατιά. Άγρια κράζουν για αίμα διψούν, τον Δημητρόφ στην κρεμάλα να δουν.''
Και εκεί που η Ελληνική Οικονομία ανέβαζε τις μετοχές τις στην παγκόσμια αγορά, οι οίκοι πιστοληπτικής αξιολόγησης έδειχναν τα νύχια τους στις ελληνικές τράπεζες…. Είναι τελικά αυτοί που κινούν ένα νέο οικονομικό οργανωμένο έγκλημα με ξύλινες ψυχές έναντι των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων;; Παραδομένες σε έναν κόσμο υλιστικό και ουτοπικό, αφήνονται στα χέρια των ξένων δυνάμεων λες κι αυτές είναι εγγενή φυτά, αδύναμες να αμφισβητήσουν και να απαιτήσουν την επάνοδο τους στην παγκόσμια αγορά.

Χώρα με βλέμμα μαρμαρωμένου βασιλιά αιώνια χαμένη στη δίνη της απληστίας

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοΐδου
 Και φαίνεται να στέκει εκεί μαρμαρωμένη, αιώνια βυθισμένη στο σκότος των άπληστων πολιτικών της, ενώ αυτές τις ημέρες δίνουν και παίρνουν οι κόντρες στο ελληνικό κοινοβούλιο. Για ποια ανύπαρκτη κυβέρνηση αλλά πιο διφορούμενη αντιπολίτευση γίνεται λόγος(;). Ίσως από τα πιο δύσκολα χρόνια που εμφανίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας μας, οι βουλευτές ντύνονται ηθοποιοί, τα σκηνικά άλλοτε μουντά άλλοτε μαύρα και ραγισμένα, και τα ρούχα των ηθοποιών μέσα στην χλιδή και στο στρας λαμπυρίζουν και προκαλούν την άλλοτε "αποκοιμισμένη" κοινωνία μας.