Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

" ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "     Από τη Κατερίνα Παπαφωτίκα
    Έχετε αναρωτηθεί γιατι τα πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει? Γιατί ενω δουλεύετε ασταμάτητα τα χρήματα απλά δεν φτάνουν? Γιατί το 0,016% κατέχει το 66% του παγκόσμιου πλούτου (ενώ εσείς δεν έχετε για το νοίκι)? Γιατί το κυνήγι της ευτυχίας δεν έχει εφαρμογη σε εσάς? (σίγουρα το σκεφτήκατε, απλά δεν το πιστεύετε!!!!!)
    Ειναι το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα (πεζό και κοινό για κάποιους)που σε έχει κάνει να πιστεύεις οτι ο πλόυτος αποκτάται και «καλά» με σκληρή εργασία, φιλότιμο και αθέμιτο ανταγωνισμό.Αν ήταν όμως έτσι, θα έπρεπε οι κινέζοι να είναι ο πιο πλούσιος λαός, είναι????(όχι ... αλλά έχουν άλλο οικονομικό σύστημα!!!!!!(νομίζετε)


Τότε πως εξηγείται?????

Το παγκόσμίο Τραπεζικό σύστημα σκεφτηκε κάτι ιδιοφυές:

1) θα δημιουργώ χρήμα απο το τίποτα

2) θα το δίνω σε αυτούς που θέλω (-ελίτ - ανθρώπους κλειδιά)

3) θα βάζω τις μάζες να δουλεύουν

4) στην συνολική προσφορά χρήματος δεν θα προσθέτω τους τόκους (s = p + i)

5) μετα θα αυξάνω-μειώνω την προσφορά κατα το δοκούν

6) άρα??ΝΑΙ–ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ(τεχνική αύξησης τιμών αγαθών ή καλάθι τησ νοικοκυράς!!!!!!)
7) θα αφήνω τις μαζες να φτάνουν σε σημείο να επιβιώνουν(κάποιος πρέπει να δουλέψει )

8) δημιουργώ κρίσεις (αφου ελέγχω την προσφορα χρήματος FED-EKT) και αυτά που παρήγαγαν,τους τα παίρνω πίσω μεσώ φόρων,εκτακτες εισφορές,αλληλεγγύη(πραγματικές αξίες!!!!!!!) και στη συνέχεια τα διοχετεύω  στην ελίτ (ΝΑΙ έτσι απλά....)

9) φέρνω την μία τάξη απέναντι στην άλλη (διαίρει και βασίλευε-απλά μοναδικό....)

10) και το αποκορύφωμα!!!!!! Κάνω τις μάζες να πιστεύουν ότι και καλά «Εθνικό Τραπεζικό Σύστημα»,Εθνικό γενικά.....δημιουργώντας και ενοχή(δηλαδή είναι οι Κεντρικές τράπεζες εθνικές?(ΛΑΘΟΣ!!!Είναι ιδιωτικές,γιατί είναι επιχειρήσεις που έχουν εισηγμένες μετοχές, έχουν μετόχους,όπως επίσης και τα μεγαλύτερα τραπεζικά συνδικάτα....
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

"ΧΡΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΟΡΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"
      Είναι λογικότερο μάλλον οι πολλοί να δουλεύουν για τους λίγους, εξάλλου η δημιουργία συνείδησης θα ήταν καταστροφική...
Το χρήμα γενικά είναι σημαντικό,είναι εργαλείο,είναι δύναμη,το θέμα είναι ποιος το παράγει,ποιος το κατέχει,ποιός καθορίζει την αξία του αλλά και ποιος το ΕΛΕΓΧΕΙ...(μα τα κράτη?????- ξανασκέψου...)
Εμάς μας ελέγχουν,άραγε ποιος ελέγχει τους ανεξάρτητους εθνικούς θεσμούς??????
Δεν υπάρχουν ιδεολογίες, δεν υπάρχουν κράτη, μόνο επιχειρήσεις .(the network 1973)
    Ετσι λοιπόν την επόμενη φορα που θα σκεφτούμε γιατί σε όλα υπάρχει ένα ΓΙΑΤΙ? ας μην στεναχωριόμαστε, εξάλλου δεν είναι κακο να θυσιάζεσαι για τους λίγους.....

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.....ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΠΑΠΑΦΩΤΙΚΑ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι ψευτο Greek σελέμπριτι του πολιτικού συστήματος

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοΐδου


Ο παρά φύση βιασμός της ελληνικής κοινωνίας είναι πλέον δεδομένος είτε πριν από την εμφάνιση της χρηματοπιστωτικής κρίσης είτε και κατά την διάρκεια αυτής. Οι μεταμορφώσεις του γνωστού για όλους μας δημοκρατικού πολιτεύματος έχουν κάνει τον Έλληνα πολίτη να πιστεύει οτι επιλέγει ο ίδιος τα πολιτικά πρόσωπα που θέλει για να τον αντιπροσωπεύσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Απλά δεν έχουμε καταλάβει, ότι διανύουμε τα χρόνια που τον πολιτικό τον καλύπτει ο μανδύας του ψευτο γκρικ σελεμπριτι! Με όλη την έξαρση της υποκρισίας και τα δηθεν που τολμούν να εκφράζουν στα ΜΜΕ και κοινωνικής δικτύωσης, με ακραία παραδείγματα δηλώσεων οι Πολάκηδες και Γιακουμάτοι, για την κατάσταση των Ελλήνων πολιτών, υποδύοντας τους αρρενωπούς οικογενειάρχες στους ψευτοπολιτικούς υψηλούς κύκλους των Αθηνών.

"Mαύρα κοράκια με νύχια γαμψά"

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοϊδου'Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά πέσανε πάνω στην εργατιά. Άγρια κράζουν για αίμα διψούν, τον Δημητρόφ στην κρεμάλα να δουν.''
Και εκεί που η Ελληνική Οικονομία ανέβαζε τις μετοχές τις στην παγκόσμια αγορά, οι οίκοι πιστοληπτικής αξιολόγησης έδειχναν τα νύχια τους στις ελληνικές τράπεζες…. Είναι τελικά αυτοί που κινούν ένα νέο οικονομικό οργανωμένο έγκλημα με ξύλινες ψυχές έναντι των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων;; Παραδομένες σε έναν κόσμο υλιστικό και ουτοπικό, αφήνονται στα χέρια των ξένων δυνάμεων λες κι αυτές είναι εγγενή φυτά, αδύναμες να αμφισβητήσουν και να απαιτήσουν την επάνοδο τους στην παγκόσμια αγορά.

Χώρα με βλέμμα μαρμαρωμένου βασιλιά αιώνια χαμένη στη δίνη της απληστίας

Γράφει η Νούλα Χρυσοχοΐδου
 Και φαίνεται να στέκει εκεί μαρμαρωμένη, αιώνια βυθισμένη στο σκότος των άπληστων πολιτικών της, ενώ αυτές τις ημέρες δίνουν και παίρνουν οι κόντρες στο ελληνικό κοινοβούλιο. Για ποια ανύπαρκτη κυβέρνηση αλλά πιο διφορούμενη αντιπολίτευση γίνεται λόγος(;). Ίσως από τα πιο δύσκολα χρόνια που εμφανίζονται στην πολιτική σκηνή της χώρας μας, οι βουλευτές ντύνονται ηθοποιοί, τα σκηνικά άλλοτε μουντά άλλοτε μαύρα και ραγισμένα, και τα ρούχα των ηθοποιών μέσα στην χλιδή και στο στρας λαμπυρίζουν και προκαλούν την άλλοτε "αποκοιμισμένη" κοινωνία μας.